Clafoutis aux cerises

About

 

   

Summer activities:
baking a clafoutis

 

Préchauffer le four à 180°C

Preheat the oven at 180°C

Ingrédients:
500 g de cerises (ou autres fruits)
125 g de sucre
1 sachet de sucre vanillé
4 oeufs
70 g de beurre
100 g de farine
1/4 l de lait
Beurre pour le moule

Préparation:
Beurrer un moule et y disposer les fruit. Mélanger tous les autres ingrédients et bien battre de façon à obtenir une pâte lisse et fluide.
Verser cette pâte sur les fruits.
Enfourner pour 45 minutes environ en surveillant.

Ingredients :
500 g cherries (or other fruit)
125 g sugar
2 tbs of vanilla sugar
4 eggs
70 g butter
100 g plain suger
¼ l of milk
Butter for the baking dish.

Method :
Butter the baking dish and gently pour the cherries in. Mix all the ingredients and whisk until smooth.
Pour the batther on the fruits and bake in the oven for 45 minutes (until the blade of a knife inserted in the middle comes out clean).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2016 French à la carte